Beoordelingen van Da Fortunato Zwolle

Recente recensies van Da Fortunato Zwolle

4 sterren na 20 reviews

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg goede pizza, op tijd bezorgd, goed zoals we van ze gewend zijn.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed belegde pizza, goed warm, goede smaak, vriendelijke bezorger en hij was er snel!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en prima pizza's!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, we hadden een pizza en een mix schotel. En prima service en snelle bezorging.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister een bestelling geplaatst maar door foute informatie van deze site bleken ze gesloten. Ondertussen al wel betaald. Na telefonisch contact en uiteindelijk naar de zaak omdat ze de bestelling niet terug konden vinden wel direct gewoon mijn geld terug gekregen en vriendelijk geholpen. Ondanks dat ik voor deze recentie maar 3 sterren geef vonden we de kapsalons van de vorige bestelling heerlijk en zullen we er vast weer bestellen!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling van afgelopen maandag nooit ontvangen, ook niets gehoord. Ik ben al drie dagen aan het bellen, wordt nooit opgenomen. Woensdag langsgegaan tijdens openingstijden om mijn geld terug te halen, bedrijf zit dicht... Die zien we nooit meer terug...?

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Bezorging volgens afspraak en pizza was goed op temperatuur. Kwaliteit van Pizza, prima.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd goed, snel en warm! Ze waren het drinken vergeten en kwamen het meteen erachteraan brengen. Met veel excuses, en dat was niet nodig geweest!

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uren lang gewacht op mijn eten, toen was het er nog niet. Besloten contact op te proberen nemen met het restaurant maar waren onbereikbaar, heb zo’n 5 keer gebeld. Uiteindelijk ben ik naar het restaurant toe gereden, waren ze gesloten. Belachelijk... had ook al betaald via iDeal, het restaurant heeft nog steeds geen contact met mij opgenomen een dag later

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde ongeveer 1.5 uur, helaas maar kan gebeuren. Wat ik wel jammer vond was dat ik gevraagd had om de salami op mijn pizza te vervangen met tonijn (ik lust geen salami), en dat daar vervolgens een pizza aankomt met salami. Na 1.5 uur wachten heb ik geen zin om daar nog een punt van te maken, maar uiteindelijk zat ik gisteren wel met een pizza die ik niet super lekker vond...

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was er goed en de keuze was ruim. Bezorging ietsje te laat, maar hinderde niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, pizza was goed warm en goed belegd. Voor herhaling vatbaar!

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza is erg lekker en de bezorging is lekker snel.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde pizza's. Zelfs gratis drinken ontvangen. Bezorger leek er wel weinig van te snappen en kon het niet direct vinden. Locatie was ook niet gemakkelijk.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hamburger smaak & kruiden is niet mijn favoriete. dat lijkt Sujuk (Turkish version of Italian salami)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.